Veelgestelde vragen

Waarom is de winkel gesloten?

Snack-It is open vanaf 18u00. Voor 18u00 zetten wij de winkelwagen uit en kan je dus niets bestellen.

In welke gemeenten leveren jullie?

We leveren in 7 gemeenten. (Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Beerse, Kasterlee, Ravels en Merksplas) Voor elke gemeente is er een minimale bestelhoeveelheid. Zit je onder dit bedrag dan betaal je een leveringskost.

Moet ik een minimum bedrag bestellen?

Ja, dit hangt van de gemeente waarin je woont.  Als je in Turnhout woont bedraagt de minimum hoeveelheid €10. In Vosselaaren Oud-Turnhout is dit minimum €15. In Beerse, Merksplas, Kasterlee en Ravels is dit €20.

Wanneer zijn jullie open?

Wij zijn open van dinsdag tot donderdag en zondag van 18u00 tot 00u00 . Vrijdag en zaterdag zijn we open van 18u00 tot 01u00. Maandag zijn we gesloten.

Hoe kan ik jullie bereiken voor dringende vragen?

Je kan ons het snelste bereiken via het telefoonnummer +32 456 32 65 26 of via Instagram op snackit.turnhout, volg ons en stuur ons een berichtje. Daarnaast voor niet dringende vragen kan je een mail sturen naarinfo@snack-it.be.

Wanneer wordt het geleverd?

Vanaf de betaling is doorgekomen zullen wij zo snel mogelijk de bestelling leveren. Dit duurt gemiddeld 20 à 60 minuten.

Kan ik ook cash betalen?

Ja, je kan verschillende betaalmogelijkheden aanduiden. Om cash te kunnen betalen moet je de betaalmogelijkheid “Betalen bij bezorging” aanduiden. Liefst gepast betalen.

Kan ik met maaltijdcheques betalen?

Ja, je kan met Monizze betalen. Hiervoor duid je bij betaalmogelijkheden 'cadeaubonnen of waardebonnen' aan. 

Kan ik ook sigaretten bestellen bij jullie?

Neen, volgens de wet mogen wij geen sigaretten online verkopen en leveren.